BejelentésDONA Kuty-A-kadémia Csömör
És felelősséggel tartozol Ha számít rád egy hű barát

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

ha az alábbi linre kattintunk a EUkANUBA  Szuperprémium tápok honlapján olvashatjuk a kutyánk korának igényeinek legmegfelőbb táp leirását
AMIT VISZONT  NE ETESSÜNK A KUTYÁNKKAL
 csoki nem a kutyának való!

A csokoládémérgezés a kutyák 20 leggyakoribb mérgezése között van. Különösen az ünnepek környékén fordul elő, leggyakoribb a városi, lakásban tartott, kistestű kölyök és fiatal kutyák körében. A kedvencünkre veszélyes anyag a csokoládéban található teobromin illetve koffein, mert a kutyák szervezete csak nagyon lassan képes lebontani ezeket a vegyületeket. Minél magasabb egy csokoládé kakótartalma és minél kisebb a kutya testsúlya, annál kevesebb elég a mérgezéshez: *egy 7 kg-os kutya mindössze 110 gramm sütésnél használt (keserű) csokoládé* elfogyasztása után elpusztul.

A mérgezés első tünetei általában hányás és hasmenés, röviddel a csokoládé elfogyasztása után. Ezt nyugtalanság, izgatottság, sokat vizelés, majd remegés és görcsrohamok, túlérzékenység követik, később nagyfokú elesettség, ájulás, kóma. Csokoládémérgezés esetén haladéktalanul vigye állatorvoshoz kedvencét!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!