BejelentésDONA Kuty-A-kadémia Csömör
És felelősséggel tartozol Ha számít rád egy hű barát

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

HÁZIREND

 

 

A kiképzésen minden olyan kutyatulajdonos részt vehet, aki tagja a kutyaiskolának és rendezte a tagdíját, vagy napijegyet vett.

 A kutyaiskola/óvoda területére belépni csak veszettség ellen beoltott, féregtelenített, egészséges kutyával szabad, az oltási igazolványt a kutyavezető köteles magánál tartani és kérésre bemutatni.

 Tüzelő szukával a tüzelés ideje alatt kérjük az iskola látogatásának mellőzését.

 Az oktatás megkezdése előtt minimum 15 perccel kell megérkezni, hogy a tagsági igazolvány összeszedésére, a napidíj/ aktuális havi tagságidíj  rendezésére, a kutyák szükségleteinek elvégzésére, a felszerelések összeállítására elegendő idő álljon rendelkezésre.

 A pályára bemenni csak a kiképző(k) engedélyével szabad.

 A kiképzések közti szünetekben a kutyáknak pihenésre van szükségük, ezért ebben az időben vagy a bokszukban, vagy árnyékban a kijelölt helyre kell kikötni őket. Esetleg szükségük elvégzésére kisebb séta javasolt. 

 A kutyaiskola/óvoda "veszélyes üzem", ezért az iskola területére belépő kutyavezetők, családtagok, nézők, érdeklődők kötelesek betartani a kiképzők kéréseit, utasításait.

 Az esetlegesen bekövetkezett személyi sérülésekért anyagi és egyéb károkért a kutyaiskola felelősséget nem vállal, ez minden esetben  egyéni felelősség kérdése. Mindenki köteles megtéríteni az általa vagy a kutyája által okozott kárt.

 A kiképzésen ittas személy nem vehet részt!

 Kérünk mindenkit, hogy fokozott figyelemmel vigyázzon az iskola  rendjére és tisztaságára. Csikket szemetet eldobni tilos. A kutya által az iskola területén- elvégzett szükségletet a gazda köteles összeszedni és a szemétbe helyezni.

 

 A házirend betartása mindannyiunk közös érdeke, mert így az iskolában elöltött idő mindenkinek hasznos és kellemes lehet. 

Köszönjük.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!